Vrolijk kerstfeest!

Door SomerenV op donderdag 25 december 2014 15:09 - Reacties (4)
Categorie: Huishoudelijk, Views: 2.485

Bij deze wil ik iedereen een vrolijk kerstfeest wensen! Maak er mooie dagen van :>

http://i.imgur.com/jy4pbYY.jpg

Huishoudelijk: je kunt nu áltijd reageren op mijn blogs

Door SomerenV op donderdag 27 november 2014 10:11 - Reacties (2)
Categorie: Huishoudelijk, Views: 2.599

Het viel me laatst op dat je op oudere blogs niet kon reageren en omdat ik vind dat reacties altijd mogelijk moeten zijn heb ik even uitgezocht hoe dat kwam. Blijkbaar kun je in je weblogbeheer aanvinken voor hoelang reacties mogelijk moeten zijn. Dit heb ik nu op 'altijd' gezet. Waarom? Omdat het stom is als je niet kunt reageren. Niet dat veel mensen zullen reageren op blogs ouder dan 6 maanden, maar je weet maar nooit.

Vanavond ga ik trouwens even naar de Karwei voor wat nieuwe verf voor de E11 Blaster. Die stond op nummer 2 van waar mijn volgende blog over moest gaan dus die staat voor deze week/komend weekend op de planning. Er komt ook weer een mini-review van een LEGO set, zoals beloofd én ik ben bezig met mijn eerste LEGO MOC (eigen creatie) waarvan ik hoop dat het enigszins lijkt op wat ik namaak, dus daarover komt óók een blogje. Voor die MOC heb ik wel de 8432 Concept Car en 8417 Mag Wheel Master af moeten breken, maar het is hopelijk de moeite waard.

TL;DR - Vanaf nu kun je reageren op blogs ouder dan 6 maanden, het blog over de E11 Blaster komt deze week/dit weekend, er komt nog een LEGO-review en een LEGO-blog over mijn allereerste MOC.