SomerenV maakt een racegame - Update 04

Door SomerenV op vrijdag 7 december 2018 02:51 - Reacties (4)
Categorie: Games, Views: 1.967

https://i.imgur.com/96OfSYh.jpg

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is geen grote update. Maar Tweakblogs is een goed platform om bepaalde dingen onder de aandacht te brengen dus vandaar update 04. Momenteel ben ik druk bezig met EightZero Drive. Een semi topdown arcade racing game die zich afspeelt in de jaren 80. In plaats van de meeste games met een 80's vibe ga ik niet voor de synthwave look & feel. In plaats daarvan gebruik ik een combinatie van lowpoly en flatshading en lekker veel kleurtjes.

Op het forum houd ik geïnteresseerden op de hoogte van de ontwikkelingen. Vandaag ben ik bezig geweest met objecten die kapot kunnen en omdat dit project zo ooit begonnen is moest ik denken aan Tweakblogs. Vandaar dus deze update. Deels om de cirkel rond te maken en deels om mensen naar het topic op GoT te krijgen. Ik ben nu druk bezig met het eerste level klaarmaken voor een volwaardige gameplay video. Daar zit nog wel wat werk in maar ik ben momenteel flinke stappen aan het zetten.

https://i.imgur.com/mJ1CpqR.png

Bovenstaande laat de stijl zien van EightZero Drive. Lekker kleurig dus en qua grafische stijl redelijk minimalistisch zonder helemaal overboord te gaan. Die scene is nog niet klaar en worden nog flink wat details toegevoegd, maar het geeft een leuk kijkje in de keuken zeg maar.

Anyways, genoeg geluld. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Check dan het forum. Ik plaats er regelmatig updates en ben zo transparant mogelijk over de ontwikkelingen. Vragen probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden en feedback is altijd welkom. Uiteraard kun je ook onder dit blog je ei kwijt :)

Volgende: SomerenV maakt een racegame - Update 03 07-07 SomerenV maakt een racegame - Update 03

Reacties


Door Tweakers user S0epkip, vrijdag 7 december 2018 08:57

Hij leeft nog, gelukkig!!

Door Tweakers user SomerenV, vrijdag 7 december 2018 11:13

Uiteraard ^^ Alleen was Tweakblogs wat omslachtig om elke keer te gebruiken voor updates en dergelijke :)

Door Tweakers user TerraGuy, vrijdag 7 december 2018 17:31

Woei, fijne 80s-sfeer, ik ben al fan! :D

Door Tweakers user Harm_H, zaterdag 8 december 2018 02:38

Vind een top programmeur en je hebt een top game!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.