Vape Naysh for life! - Part 2

Door SomerenV op vrijdag 5 augustus 2016 10:30 - Reacties (3)
Categorie: Technology, Views: 1.355

Klik hier voor part 1

Oké, ik heb m'n damper e-sigaret! Ik ga geen review plaatsen, op dit na: het werkt en ik heb minder zin in een sigaret. Oh, en de smaakjes zijn best lekker :)

Anyways, ik was dus in zo'n vape-winkeltje. Beetje onwennig omdat ik de ballen verstand heb van dat hele wereldje maar een niet onaardig uitziende dame stond me vriendelijk te woord en gaf uitleg over alles wat ik wilde weten. Ze begon op een gegeven moment wel over rookontwikkeling en dat bepaalde modellen voor meer rook zorgen en toen ging het bij mij even jeuken. Echter vrij snel gemeld dat ik gewoon een gezonder alternatief wil voor roken en dat alle poespas eromheen me vrij weinig boeit.

E-sigaret uitgezocht (Joyetech AIO, voor wie het wil weten) omdat die er normaal uit ziet zonder gekke glimmende details overal. Uitleg gekregen, smaakjes uitgezocht en tevreden naar huis gegaan. Er kwam tussendoor nog iemand anders in de winkel en zijn eerste opmerking was dat het er lekker rook en dat kan ik ook wel beamen. Het is natuurlijk afhankelijk van de smaak maar het ruikt een héél stuk aangenamer dan sigarettenrook.

Misschien dat ik in de nabije toekomst een Part 3 ga maken en dat zal dan gaan over hoe ik het als nieuwkomer ervaar om in een wereldje te stappen waar ik eigenlijk niet echt een hoge pet van op heb. Ik zie mezelf nog steeds als een roker, niet als een damper of vaper. We gaan 't zien. Voor nu ben ik content met m'n aankoop :)

Volgende: De Switch is vooral erg 'meh' 01-'17 De Switch is vooral erg 'meh'
Volgende: Vape Naysh for life! 08-'16 Vape Naysh for life!

Reacties


Door Tweakers user DylanE, vrijdag 5 augustus 2016 11:09

welke heb je gekocht?

Door Tweakers user SomerenV, vrijdag 5 augustus 2016 11:21

Staat letterlijk in de tekst ;) De Joyetech AIO

Door Tweakers user pepio, zaterdag 6 augustus 2016 06:45

Vergeet niet dat er eigenlijk nog heel weinig bekent is over de e-sigaret (http://www.rivm.nl/Onderw...ieuwe_producten/E_sigaret) en dan het best wel zou kunnen dat uiteindelijk blijkt dat deze net zo slecht, of zelfs slechter is dan gewoon roken.
Echt helemaal stoppen is geen optie voor je?

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)